Hvordan behandler jeg med akupunktur

1. behandling starter med en samtale, hvor jeg får oplysninger om dig og dit liv. Jeg er meget interesseret i hele din livshistorie, da den giver mig vigtige oplysninger om, hvordan dine ubalancer er opstået.

Udover samtalen vil jeg også undersøge din stående stilling for at undersøge, om der er posturologiske problemer. Jeg kigger også på din tunge og mærker på din puls for at få vigtige oplysninger om dig og din krop. Herefter starter selve behandlingen, som jo selvfølgelig vil være individuel og dermed varierer fra person til person og fra gang til gang.

Jeg benytte akupunkturpunkter på kroppen, hvor jeg sætter tynde nåle. Jeg vil også ofte  benytte øreakupunktur ved at behandle øret med lys, frekvenser eller nåle, alt sammen for at sammensætte den bedste behandling til lige netop dig.

Det vil også være muligt at få en behandling, hvor jeg udover ovenstående tilføjer meridiantryk, her løsner jeg manuelt spændinger med tryk forskellige steder på kroppen. Ved denne behandling bliver de fleste meget afslappede, fordi kroppen får fat i det parasympatiske nervesystem, i modsætning til hverdagen hvor vi ofte suser afsted i høj fart hvorved det sympatiske nervesystem er aktiveret.

Når jeg har behandlet dig, vil jeg også vejlede dig i, hvad du selv kan gøre for, at vi sammen opnår den største effekt. Nogle gange er det, som du selv skal gøre, det allervigtigste for, at vi kommer frem til et resultat. Måske giver jeg dig nogle øvelser, som du skal lave hjemme, måske er det punkter, som du selv kan trykke på til næste behandling, og måske vil der være ændringer i kosten, som er nødvendige, før vi når i mål, og du bliver frisk igen.

Efter behandlingen er det vigtigt, at du drikker vand for at hjælpe kroppen til at udskille affaldsstoffer, drik gerne 1-2 liter resten af dagen.