BEHANDLING AF HEDETURE MED AKUPUNKTUR

Share

Anbefaling af akupunktur

 

Mit navn er Anni, og jeg har været voldsom plaget af hedeture i forbindelse med overgangsalder, på den baggrund kontaktede jeg Grib NUUet og akupunktør Birthe Visholm.

Jeg har gennem et par år jævnligt fået behandling, og det har kunnet holde hedeturene på afstand, og nu er de helt forsvundet, og det er fantastisk.

På et tidspunkt fik jeg problemer med den ene storetå med noget gigt eller lignende, hvor tåen hæver op, bliver øm, rød og helt stiv. Jeg talte med Birthe omkring det, og det mente hun, akupunktur kunne hjælpe på. Jeg har fået 2 behandlinger, og allerede efter første behandling var det væk, og jeg kunne gå almindelig, hvor jeg, da jeg kom til behandling, næsten ikke kunne røre tåen for smerter. Efter et stykke tid kom problemet retur igen, dog i lettere grad og så fik jeg endnu en behandling, og siden har det ikke givet mig problemer.

Jeg er glad for at komme hos Birthe, da hun er dygtig og rigtig god til at sætte nålene, uden at det gør ondt. Jeg føler mig i trygge hænder, når jeg kommer til behandling, selvom jeg den første gang var lige ved at fortryde, at jeg havde bestilt en tid af bare nervøsitet.