Hvordan behandler jeg med akupunktur

 

Det jeg fokuserer mest på i mine behandlnger er at skabe ro i dit indre system, da rigtig mange af os har et overraktivt sympatiske nervesystem, så vi kan løse problemer, være effektive og nå alt det vi skal. Det er altsammen rigtig godt, men hvis vi hele tiden er i handlemode og ordner, får vores krop og sind ikke mulighed for at afbalancere og restituere, og så opstår problemerne. Derfor fokuserer jeg på at få skabt ro i din krop og dit sind i mine behandlinger. Mange beskriver, hvordan de igen under og efter behandlingen kan trække vejret frit og dybt i stedet for den overfladiske verjtrækning, som de har vænnet sig til.

Mange går også rundt med større og mindre traumer, som  de ikke nødvendigvis er klar over, men som blokerer for at de har det godt. Jeg fokuserer også meget på at løsne gamle ubehagelige oplevelser med lysbehandling på ørerne og terapibriller. Vi skal ikke ind og analysere og grave i fortiden, men ved at du som klient holder fokus på de kropslige reaktioner du har i dag, når du tænker på noget ubehageligt, fx en dårlig eksamensoplevelse, kan jeg ved at behandle dig få det løsnet fra dit system, så det ikke længere fylder og styrer dig. Det er utrolig befriende og meget kan løsnes fra tandlægeskræk, til eksamensangst til hvad du ellers har oplevet som ubehageligt. Kroppen husker alt hvad der er sket, også selvom du ikke selv kan huske det, derfor er det så effektivt at behandle på denne måde.

Når jeg har behandlet dig, vil jeg også vejlede dig i, hvad du selv kan gøre for, at du opnår den største effekt. Nogle gange er det, som du selv skal gøre, det allervigtigste for, at vi kommer frem til et resultat. Måske giver jeg dig nogle øvelser, som du skal lave hjemme, måske er det punkter, som du selv kan trykke på til næste behandling, og måske vil der være ændringer i kosten, som er nødvendige, før vi når i mål, og du bliver frisk igen.

Efter behandlingen er det vigtigt, at du drikker vand for at hjælpe kroppen til at udskille affaldsstoffer, drik gerne 1-2 liter resten af dagen.