Hvad er mindfulness

Mindfulness henvender sig til alle, som vil prioritere sig selv. Det er dokumenteret, at mindfulness har en gavnlig effekt på stress og flere psykiske problemstillinger, kroniske smerter, bidrager til vægttab samt kan bedre immunforsvaret.

At være mindful er den form for bevidsthedstilstand, hvor du er fuldt tilstede og nærværende i øjeblikket med alle dine sanser åbne og i kontakt med dig selv og dine omgivelser. En bevidsthedstilstand hvor du er nysgerrig overfor det, som dukker op uden at være vurderende i forhold til det. En tilstand hvor du er tilstede i nuet og ikke koncentrerer dig om fortiden eller fremtiden. Ved at træne mindfulness bliver du mere  opmærksom på dine tanker, mens de foregår. Du lærer at se tanker som tanker og ikke som virkeligheden og bliver på den måde mindre styret af dem.

Jeg tilbyder individuelle sessioner eller gruppeforløb med mindfulness i Viborg. Jeg tilrettelægger gerne et forløb til en gruppe udfra jeres ønsker og behov eller afholder foredrag og workshops. Kontakt mig så finder vi en løsning, som passer til netop jer.