Nannas erfaringer

Først engang vil jeg sige rigtig mange tak for sidst, det var virkelig et lærerigt kursus.

Jeg fik anbefalet et kursus i mindfulness af min psykolog, som jeg har konsulteret over lang tid, fordi jeg har en hjerneskade, hvortil der hører en del problematikker i min hverdag, så som, at lære at ta een ting ad gangen, ikke gribe over for stor en mundfuld (og dermed blive stresset), lære at være tilstede her og nu og ikke blive stresset over, hvad der sker – eller skal ske – i morgen.

Jeg prøver at bruge ca. en halv time på meditation daglig (det lykkes ikke altid, men så bare 10 eller 20 min.)

Bare så jeg lige ‘kommer væk’ – prøver at gøre hovedet tomt – og får ‘ladet batterierne op igen’, uden nødvendigvis at sove, som jeg ellers har et stort behov for.

I min dagligdag, kan jeg mærke, at mindfulness har hjulpet mig derhen, hvor jeg oftere er i stand til at ‘træde ud af vandfaldet’ og observere mine tanker og lade være med at bruge energi på noget, der alligevel ikke kan laves om (bedre til at acceptere, at sådan er det lige nu!) Og det kan jeg i særdeleshed bruge i forb.m. mit handicap, som jeg altid har haft svært ved at acceptere, for jeg ser mig selv som en ‘alm.’ kvinde og ikke een med nogen  former for begrænsninger.

Jeg føler også selv, at jeg er blevet et gladere menneske, et mere rigt og nydende menneske

Jeg vil helt sikkert søge efter flere kurser i mindfulness.

 

Nanna