Gittes erfaring

Jeg bliver meget nemt stresset! Har været i en form for kronisk stress i flere år. Og tankerne kørte bare derudaf! Da jeg hørte om mindfulness, var jeg straks interesseret, idet jeg forventede at kunne finde noget mere ro og ville kunne lære at slappe noget mere af!

I starten havde jeg SLET IKKE grundholdningerne med i meditationerne! Tværtimod!! Jeg hakkede løst på mig selv, var sk…. utålmodig. Min pligtopfyldenhed viste sig tydeligt, idet jeg jo skulle gøre det “Rigtigt”! Frustrationen blev ikke mindre ved at jeg fik at vide, at der ikke var en rigtig eller forkert måde at meditere på! Hvordan skulle jeg SÅ gøre det..? Åh som det da virkede totalt håbløst!! Ville jeg nogensinde kunne lære at meditere…? Jeg syntes også at Morten (stemmen på cden med guidede meditationer) snakkede ALT for meget og ALT for hurtigt, så jeg ikke kunne nå at gøre det han guidede mig igennem. Kort sagt blev det RIGTIG tydeligt for mig, hvor hård jeg faktisk var mod mig selv, var HELE tiden efter mig selv og kritiserede enhver tanke, handling og ikke-handling jeg var i!

Birthe og gruppens feedback på mine oplevelser, gav mig rigtig meget! Det hjalp mig til at få grundholdningerne mere og mere med i mine øvelser, og gradvist blev jeg bedre til at have mig selv med, lytte til mit eget tempo og gå videre i meditationen, selvom jeg ikke havde gjort præcist det jeg blev guidet til forinden.

En af de vigtigste ting jeg fik ud af forløbet, var at det blev gjort “lovligt”, endda påkrævet, at lade være at gøre. “Bare” være, acceptere og endda værdsætte tilstanden VÆRENS MODUS. DET er afstressende for mig!! Grundholdningerne er blevet meget mere integreret hos mig, også når jeg ikke laver øvelserne, og det har givet mig en mere positiv indstilling til mig selv:)

Jeg er blevet helt afhængig af at være i nuet! Ser en masse værdier i at være i nuet: ingen forventninger, stor forundring/nysgerrighed og ros af mig selv i mange situationer:)

SÅ: Bare klø på! Det skal nok give pote. Der er jo en grund til, at det er et forløb på ti gange (veksler afhængig af hvor kurset tages), så prøv at lade være at kræve af dig selv, at du skal kunne det allerede efter den første uge.

RIGTIG GOD ARBEJDSLYST OG SENERE FORNØJELSE!

Gitte