8 ugers mindfulness kursus

Kontakt mig endelig hvis du er interesseret i et kursus, selvom der ikke er slået noget op, så finder vi en løsning.

Kurser afholdes på “Værkstedet for krop og sind” Marsk Stigsvej 7 i Viborg.

http://www.yogaogmassage.dk/

tilmeld

I 1. session laver vi en bodyscanmeditation, som kan laves liggende. Hvis du ønsker at lave den liggende, anbefaler jeg, at du medbringer en pude. Yogamåtter og tæpper er i lokalet. I 3. og 5. session laver vi yoga og stækkeøvelser, så her er det en god idé at have behageligt tøj på, så du kan bevæge dig frit.

Inden kurset starter, skal vi have en individuel samtale, hvor du får flere oplysninger om kurset, og hvor du kan stille evt. spørgsmål. For at få et godt udbytte af kurset anbefaler jeg, at du træner dagligt hjemme. På kurset får du en cd med guidede meditationer udleveret, og det er denne cd, som du skal arbejde med. Du får også hver gang udleveret skriftligt materiale om den teoretiske del, som er gennemgået.

De enkelte sessioner følger et fast program, hvor vi hver gang laver en eller flere meditationer sammen, jeg gennemgår teori om mindfulness, og vi samler op på de øvelser, som I har trænet hjemme.

Pris 2795 kr for 8 sessioner incl. forsamtale, skriftligt materiale og cd for private. I et erhvervsrelateret forløb er prisen 4000 kr.

Tilmelding kan ske direkte via denne side, eller du kan tilmelde dig ved telefonisk henvendelse på tlf: 29607460 eller via en mail til mig på visholmbirthe@gmail.com

 

tilmeld